2014. január 9., csütörtök

Állapotok #4


Szerintem a képből is pontosan érthető, min megyek most keresztül és miért nem hoztam a szokásos frissemet, és miért is nem fogom, nagy valószínűséggel egész januárban sem. 
Ez az első évem az egyetemen, az első vizsgaidőszakom is, és természetesen 12 vizsgát sóztak a nyakunkba, mindezt úgy, hogy minden egymásra van zsúfolódva, hogy hiába lenne ihletem írni, se időm, se energiám nincs rá - legnagyobb bánatomra. 
Pedig a Fekete következő fejezete is már nagyon íródna, ahogy az Éjféli cirkuszé is, és már teljesen körvonalazódott a fejemben két oneshot gondolata is, amik küllönállóak, mégis összefüggenek, és annyit elárulhatok rólunk, hogy HP témájúak, azon belül is Snarry a fő párosuk. Remélem ti is majd annyira várjátok, hogy elolvashassátok, amennyire én várom, hogy megírhassam. Reményeim szerint hamarosan elkezdhetem írni őket, de 21-éig, amikor van az utolsó vizsgám (hacsak nem bukok meg valamiből, de ne is gondoljunk ilyenre), nem is gondolhatok arra, hogy billentyűzetet ragadjak, és nekiálljak pötyögni.
Remélem megértitek, és elhiszitek, hogy én sajnálom ezt az egészet a legjobban, és dühös vagyok magamra, hogy nem spájzoltam be pár fejezetből, hogy legyen mit ilyenkor is kirakni. Legközelebb okosabb leszek! :)

Rozmaring

2 megjegyzés: