2014. április 22., kedd

Bosszúállók egyperces - Rémálom



Bosszúállók egyperces Loki és Tony főszereplésével.

Dráma, Romantikus
Loki Laufeyson x Tony Stark

u.i.: Újból sajnálom a nagy kimaradást. Minden készülget, de sajnos az egyetemi dolgaim nem úgy alakulnak, ahogy szeretném, ez pedig eléggé lehangol, így írni sincsen kedvem sokszor. 
Ezekbe az egypercesekbe épp azért kezdtem bele, mert így tudok valamit felmutatni, gyakorlatban tart, mégis szórakoztató, én legalábbis nagyon szeretem őket írni.
Eddig hat darab van kész, de sokszor ugrik be újabb ötlet, így lehet még párra számítani tőlem. Lehetséges, hogy Harry Potteresek is lesznek, bár most elhatalmasodott rajtam az eddig is elég nagy Vasember imádatom, szóval kihasználom az ihletet és teret adok neki, remélem nem bánjátok. :)


Cím: Bosszúállók egyperces - Rémálom
Író: Rozmaring ~ Salvi
Kelt: 2014. 04. 21.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Loki x Tony
Figyelmeztetések: enyhe slash
Korhatár: 16
Műfaj: dráma, romantikus

Loki/Tony – Rémálom

Tony egyre hangosabban zihált, ez ébresztette fel Lokit. A mellette fekvő férfi verítékben úszott, arcát olyan fájdalom torzította el, amit csak ilyenkor, álmában látott rajta.
- Anthony? – kérdezte, de a férfi nem válaszolt, csak keserves nyöszörgés tört elő az ajkai közül.
- Anthony? Ébren vagy? – Loki nem adta fel, így közelebb csúszott az ágyban hozzá. Kinyújtotta a kezét, hogy a másik homlokára fektethesse azt, de amikor már pár milliméterre voltak csak az ujjai a másik csatakos bőrétől, elkapta. Már nem először történt meg ez az eset, és ez nyugtalanította. Látta, hogy Tony újra egy rémálom foglya, de nem tudta, hogy ha megint kiszakítja őt belőle, azzal jót tesz-e.
- Anthony? Ébredj fel! – csúszott egészen közel a másikhoz, és közel hajolva hagyta, hogy a lehelete végigcirógassa a rugalmas bőrt az ajkai előtt. Ujjbegyeit végighúzta a pólóba bújtatott oldalon, mire Tony szemei rémülten nyíltak fel. – Sssss…! Csak én vagyok az! – suttogta Loki a másik szájára, majd puha csókot lehelt a ziháló ajkakra.
- Loki? – suttogta Tony kiszáradt torokkal.
- Igen. Aludj! – csókolta meg ismét a másikat, majd magához húzva hagyta, hogy Tony elhelyezkedjen a karjai között, teljesen hozzásimulva, biztonságot keresve.
- Olyan sötét és mély volt… - suttogta még Tony, belemormogva a szavakat kedvese bőrébe, mielőtt visszaaludt volna.
- Úgy sajnálom! - lehelte Loki, de a válaszát már csak a szoba csendje hallhatta, ahogy a bűntudatos zöld szempárt is, ami követte keze útját, ahogy a másik hátára rajzolt megnyugtató köröket. 

8 megjegyzés:

  1. Odin szakállára, mit csinálsz te velem, nem sok embernek sikerült még egy ilyen rövid írással majdnem megkönnyeztetnie. Loki bűnbánata volt az, ami betette a kaput, annyira élesen megjelent előttem, hogy gyötri a gondolat, hogy Tony végső soron miatta álmodik lidérceseket, és szenved... Óh, annyira jó volt, nagyon fekszik neked ez a páros! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy ilyen véleményért már érdemes volt ma felkelnem! :)) Nagyon köszönöm ezeket a szavakat, mert tényleg nagyon lelkesítő, hogy ennyire tetszik. :)
      Én is nagyon szeretek ezzel a párossal írni, és mivel ez volt az első szöszöm, mély érzelmek is fűznek hozzájuk. :) Na meg eredetileg csak frostiron párossal szerettem volna írni, bár megjegyzem, egy hosszabb iromány volt tervbe velük, csak most nincs rá időm, ezért kezdtem bele inkább ezekbe. Valahogy a Stony csak hozzácsapódott a frostironhoz, talán azért, mert szeretem Tonyt összehozni mindenkivel. :D

      Törlés
  2. Óh te, te elképesztő vagy. Hihetetlen, hogy mennyire látom magam előtt ezeket az apró jeleneteket, amiket leírsz és akarok még-még-még, mert valami gyönyörűek! Remélem, valamikor, ha lesz időd, olvashatok tőled valami hosszabbat is velük, mert hogy Gwen szájából vegyem szavaim, nagyon fekszik neked ez a páros! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, ez most annnnyira jól esik ^ ^ Pocsék napjaim vannak mostanában, de ezek a vélemények úgy fel tudják dobni a hangulatom! :))
      Én is remélem, hogy egyszer írhatok velük valami hosszabbat is, de ez egyelőre még a jövő zenéje. De ha elkezdem, ide mindenféleképpen kikerül, szóval értesülni fogsz róla ;)
      Még egyszer köszönöm ezeket a sorokat, annyira jó volt őket olvasni!! ^ ^

      Törlés
  3. Ez... ez... fantasztikus! *-* Egyem a szívüket, annyira arw... Imádtam! (lö értelem, nem jó bemutatkozás, tudom, de annyira cuki, meg minden, ígérem, legközelebb normálisabb kritikát kapsz! *szégyenkezik*)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, nekem ez is elég volt. :D Örülök, hogy tetszett és annyira arw... volt, hogy a szavaidat használjam hozzá. :D Köszönöm, hogy itt jártál, és nem kell szégyenkezned, mert egy ilyen kritika is kritika és én az ilyennek is örülök. :))

      Törlés
  4. Annyira aranyos, annyira romantikus! Imádtam! Olyan hétköznapi. Én is így szoktam felkelteni a páromat, ha rosszat álmodik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ez a szöszöm is tetszett és köszönöm, hogy írtál hozzá :))

      Törlés