2014. július 17., csütörtök

Bosszúállók egyperces - Diszkó


Itt a következő egyperces. Remélem tetszeni fog :))

Humoros, Egyperces
Loki Laufeyson x Tony Stark





Cím: Bosszúállók egyperces - Diszkó
Író: Rozmaring - Salvi
Lektor: Zsálya
Kelt: 2014. 06. 01.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Loki x Tony
Figyelmeztetések: slash
Korhatár: 14
Műfaj: romantikus, oneshot


Loki/Tony – Diszkó

A terem hangos volt és homályos. Testek rángatóztak a zene ütemére, párok simultak össze és mindenki jól érezte magát, kivéve Lokit. Ez volt az, ami szemet szúrt egy idő után Tonynak. Ő elemében volt, és a két pohár nemrég leküldött whiskey is fűtötte belülről, így nem panaszkodott. Ezzel szemben Loki előtt csak egy pohár narancslé volt. Tiszta lehangoló. Mikor egy óra múlva is még ugyanabban a pozícióban ült maga elé meredve, Tony elgondolkodott, hogy megkérdezi Thort, miért hozta egyáltalán magával az öccsét. Fél óra elteltével már Tony is depressziósnak érezte magát, így megkockáztatta, hogy leül a zöld szemű fiú mellé.
- Mi a baj, Loki? - kérdezte. Magában megpaskolta a vállát, mert sikerült igazán együtt érző hangot megütnie.
- Semmi – rándította meg a vállát a másik anélkül, hogy ránézett volna.
- Ne hülyéskedj, nekem elmondhatod. Thor tőlem ugyan semmit sem tud meg. Egyébként is túl hülye, hogy felfogja, ha valami nagy dologról van szó – villantott egy meggyőző mosolyt Lokira.
- Szeretek bulizni – nézett rá Loki. Tony felhorkant. Na persze. - Csak épp nem itt. - Ez már jóval hihetőbben hangzott neki.
- Mi bajod van a hellyel? Körülnéztél egyáltalán? Láttad milyen lányok fordulnak itt meg? Thor egyszerre hárommal is kavar! És...
- Meleg vagyok. - Na igen. Ez az, ami túl hirtelen jött és Tony egyszeriben elfelejtett gondolkodni.
- Én is. És ha ez így már kiderült, mit szólnál hozzá, ha smárolnánk?
Loki csak vállat vont és Tony szájára nyomta a sajátját. 

6 megjegyzés:

  1. Jajj, ez a kettő :3
    Loki narancslevet iszogat, leájulok a székről :D Hát nagyon cuki volt, főleg a vége, melegvagyok, ja én is, smároljunk. Loki meg, mint akinek tök mindegy.
    Jóvoltnagyon :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alap, hogy Loki narancslevet iszogat. :DD Minek süllyedjen le a részegek szintjére? :DD Örülök, hogy tetszett, és a vége is bejött :)))

      Törlés
  2. Ez a szösszenet olymértékben felvidított, hogy azt el sem tudom mondani :D Loki, ez a kis szívem csücsöke nem tud nem imádnivaló lenni a narancslevével, Tony meg.. istenem, az a hapsi, olyan kis dinka és ♥ A végéért külön habcsók jár. :33 *-*
    Imádtam :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem meg nagyon felvidított, amit írtál, szóval most kvittek vagyunk :DD az főleg nagyon jól esett, hogy megsúgom, én nem voltam annyira elégedett ezzel a szösszenettel valamiért, de ha nektek tetszik, akkor most kicsit megnyugodott a lelkem. :))) Szóval neked meg ezért jár habcsók, méghozzá egy tucattal! :DD Örülök, hogy írtál, köszönöm ^ ^

      Törlés
  3. Hehe. Hát igen, Tony. Megmondja ködösítés nélkül, amit gondol. Fárasztó nap után jól esett ez a kis szösszenet. Megmosolyogtatott. Köszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy sikerült megmosolyogtatnom téged. :))) Főleg, ha az egy fárasztó nap után volt, mostanában nekem is bőven van részem bennük, így tudom miről beszélsz. :"D Még egyszer köszönöm a kritikát, nagyon jól esett ^ ^

      Törlés