2014. augusztus 15., péntek

Bosszúállók egyperces - Esküvő (Házasság ciklus 3.)
És íme, a befejező része a Házasság ciklusnak. Jön egy kis ráadás is, ami mondhatni hozzátartozik, meg nem is, majd jövőhéten meglátjátok - hacsak addig nem alkotok egy Stonyt. :)
Ó, és elnézést a csúszásért, de sikerült lebetegednem, így nem volt erőm a bloggal foglalkozni ( ´ ▽ ` )ノ


Romantikus, Egyperces
Loki Laufeyson x Tony Stark
Cím: Bosszúállók egyperces - Esküvő (Házasság ciklus 3.)
Író: Rozmaring - Salvi
Lektor: Zsálya
Kelt: 2014. 06. 03.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Loki x Tony
Figyelmeztetések: slash
Korhatár: 14
Műfaj: romantikus, oneshot


Loki x Tony – Esküvő [Házasság ciklus 3.]

A násznép Asgard egész lakosságát jelentette. Sokan voltak, és lelkesek, ezért Tony szokatlanul idegesnek érezte magát, amíg végiglépdelt a padsorok között. Elöl ott várt rá Loki smaragdzöld ünnepi ruhában. Tony az idegessége levezetéseként elképzelte, ahogy leszaggatja róla és utána hagyja magát leteperni. Üdítő gondolat volt. Annyira elkalandozott, hogy megrebbent a szeme, amikor mellé ért, és megérintette a kezét.
Loki körül szikrázott a levegő. Érezte a mágiáját, ami úgy vonzotta, mint éjjeli lepkét a fény. Szeme élesen figyelte, így amikor meglátta a halántékán végiggördülő izzadságcseppet, elvigyorodott.
Szemét – szűrte a fogai között neki, amíg több száz figyelő szempár kereszttüzében belekarolt Lokiba és a szertartást vezető ember felé fordultak.
A hivatásos szöveg nagy részét egyfajta mámorban élte át. Megremegett a keze, amikor Loki kimondta az igent és megremegett a hangja, amikor őrá került a sor. Azonban csakhamar már az ujján csillogott a gyűrű, és Loki ajkai finoman csókolták meg az idegességtől kiszáradt száját.
- Szeretlek – súgta két csók között halkan Loki fülébe. Csodálkozott, hogy a másik egyáltalán meghallotta az éljenző tömeg hangossága miatt, de aztán érezte, ahogy Loki mágiája végigbizsergeti a testét és immár férje ujjai megcirógatják az arcát.
- Én is szeretlek – búgta Loki, és a szájára hajolva újra megpecsételte az esküjüket. 


7 megjegyzés:

 1. 1. reakció: BAZD KI, EZ CUKI! *visít*
  2. reakció: Miért nem kapunk egy hosszabb valamit ezen kettősből? *---*
  3. reakció: *szivárványkodás*
  Köszi az élményt! :)
  És bocsánat, hogy elmaradtam a kommenteléssel. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 1. válasz: örülök, hogy cukinak gondolod :D
   2. válasz: mert lusta vagyok, és eldöntöttem, hogy addig nem kezdek hosszabb lélegzetvételű írásba, amíg a megkezdetteket be nem fejezem. De azért majd meglátom mit tehetek ezügyben ;)
   3. válasz: *vissza szivárványkodik*
   Én köszönöm a véleményt, és természetesen semmi baj, hogy lemaradtál a kommenteléssel, mert én is levagyok maradva. :D *sorstárspacsi*

   Törlés
 2. Nagyon aranyos volt :) Annyira édesek együtt. Köszi, hogy olvashattam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, hogy írtál. :)) Szerintem is olyan cukik, és a Házasság szösz után már adta magát a folytatás, muszáj volt megírnom. :)))

   Törlés
 3. Helló, csak azt szeretném mondani, hogy ez a házasság iszonyatosan megihletett. És a kérdés3m annyi lenne, hogy kölcsön vehetek-e pár sort belőle. Köszi, ha válaszolsz, ha nem, azt elutasításnak veszem. *szip*
  FrostIron 4eveeer >. <

  VálaszTörlés