2015. február 25., szerda

Harry Potter egyperces - Vallomás


Visszatértem!
Hirtelen elragadott az ihlet, és gyorsan megírtam ezt az egypercest. Bétázatlan, és már eléggé kijöttem a gyakorlatból is, szóval nézzétek el nekem, ha nem üti meg a megszokott szintet, azért így is fogadjátok sok szeretettel, mert én rengeteg érzelemmel a szívemben írtam meg ^___^

Romantikus, Egyperces
Draco Malfoy x Harry Potter



Cím: Harry Potter egyperces - Vallomás
Író: Rozmaring - Salvi
Kelt: 2015. 02. 25.
Fandom: Harry Potter
Páros: Draco x Harry
Figyelmeztetések: slash
Korhatár: 14
Műfaj: romantikus, egyperces

Draco x Harry - Vallomás

Már hetek óta randiztak. Harry nagyszerűen érezte magát. Kívánatosnak, szépnek, csábítónak, humorosnak. Szerethetőnek. Szerette Dracot. Rengetegszer akarta már kimondani neki, de végül valami mindig visszatartotta. Most is, a hidegben bandukolva egy kimerítő, mégis felvillanyozó repülés után arra vágyott, hogy elmondhassa a mellette sétáló szőkének, hogy szereti, és ez a szeretet lassan túlcsordul a szívében.
- Még lezuhanyozom, mert a körletben ilyenkor Crack és Monstro szokták elfoglalni a fürdőt, ahhoz meg nincs kedvem, hogy az ő seggüket bámuljam – szólalt meg hirtelen Draco, kiragadva Harryt a gondolatai közül.
- Rendben. Akkor legközelebb már csak a szüleidnél találkozunk? – kérdezte Harry, megborzongva, amikor eszébe jutott a Draco szüleivel való találkozás.
- Igen. Még van egy kéttekercses dolgozat, amit meg kell írnom átváltoztatástanra, szóval nem lesz időm egy újabb randira – húzta el sajnálkozóan Draco a száját, majd könnyű, engesztelő csókot lehelt Harry ajkaira. Pár perc csókolózás, majd tétlen álldogálás után Draco hirtelen átölelte és a füléhez hajolt.
- Szeretlek – súgta.
Harry megdermedt. Se nem mozdulni, se nem válaszolni nem volt képes egy pillanatig. Érzelmei túláradtak rajta, és egyszerre érezte magát rémültnek és boldognak.
- Én is. Én is szeretlek – nyögte ki végül nagy nehezen. A hangja ráspolyos volt, és borzasztóan bénának érezte magát. – Ó, istenem – suttogta, és boldog, szenvedélyes csókot adott Dracónak, amikor újra eszébe jutott az iménti vallomás.
- Menj, még megfázol – simított végig a szőke kézfejével vörös arcán. Harry csak bólogatni volt képes, majd nézni, ahogy Draco elsétál az öltözők irányába, egy mosollyal az arcán.
Szerelmes volt. 

2 megjegyzés: