2014. május 9., péntek

Bosszúállók egyperces - Büszkeség



Bosszúállók egyperces Steve-vel és Tonyval. 

Dráma, Egyperces
Steve Rogers x Tony Stark







Cím: Bosszúállók egyperces - Büszkeség
Író: Rozmaring - Salvi
Lektor: Zsálya
Kelt: 2014. 04. 23.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Steve x Tony
Figyelmeztetések: nincs
Korhatár: 12
Műfaj: dráma


Steve/Tony – Büszkeség 

Amikor Steve értesült arról, hogy Tonyt elrabolták, úgy érezte, hogy megőrül. Nem annyira régen ismerte meg a férfit, és nem tetszett neki, amiket csinált, de nem kívánta neki azt, amin most keresztülmehetett.
Mikor még napokkal később sem került elő, kezdte feladni. Mellette Ms. Potts sem látszott sokkal reménnyel telibbnek, sőt, mintha ő már teljesen fel is adta volna. Két hónappal később Pepper meg sem próbálta mutatni, hogy hisz abban, hogy Tony előkerül. Azonban Steve nem hagyta magát. Ott volt majdnem az összes helikopteren, ami a végeláthatatlan sivatagot pásztázta, és amikor a harmadik hónapban megláttak egy magányos alakot dülöngélni a semmi közepén, hirtelen meg sem bírt mozdulni a megkönnyebbüléstől.
A férfi sebes volt és megviseltnek tűnt, de élt, és csak ez volt a lényeg, amikor a helikopteren óvatosan magához szorította, és a fülébe suttogott.

Tudta, hogy valami más lett, és amikor nem sokkal később Tony bejelentette, hogy megszünteti a fegyverkészítő részleget, rájött, hogy maga Tony volt az, aki megváltozott. És ő büszke volt erre az új férfira. 

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Már régóta szeretnék írni, de most végre tényleg nekiálltam. Nagyon örülök, hogy elkezdtél a Bosszúállókról írni, mert eddig is tetszettek az írásaid, csak közös fandom hiányában nem tudtam hozzászólni értelmesen semmihez. Most viszont csak itt dúskálok a jóban, mindkét párost nagyon szeretem, akikkel eddig írtál, mondjuk a FrostIront jobban ^^
    Ez a szösz is nagyon tetszett. Valahogy Tonynál mindig az az alap, hogy meg kell változnia a másikért, bárki is legyen a másik, és igen, én is mindig olyan büszke vagyok rá, mikor megtörténik :D
    Szóval csak így tovább, várom a többit is a listáról. :)

    U.i.: Az Amerika Kapitány filmeket is láttad? StevexBucky párosra számíthatok/tunk esetleg?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon örülök, hogy tetszenek ezek a szöszök, én is annyira szeretem őket írni. :)) Én is jobban szeretem a frostiront, de valamiért írás közben mindig azt érzem, hogy a stony jobban megy nekem. :D
      És igen, az Amerika kapitány filmeket is láttam, és megmozgatta a fantáziámat a Steve x Bucky páros, szóval igaziból nem tudom, hogy lehet-e számítani rá, de egyelőre a nem felé hajlok, mert akkor el kell hagynom Tonyt, ami meg nehezen menne. :D De még minden megeshet. ;)
      Még egyszer köszönöm a hozzászólást, nagyon jól esett, főleg, hogy végre valaki nyomot is hagyott maga után, nem csak annyit látok utána, hogy magasabb lesz az olvasottsága a szösznek, de csak ennyi. :)

      Törlés