2014. május 22., csütörtök

Bosszúállók egyperces - Gyűlölet



A mostani Stony egypercesemet ez a kép ihlette :)

Dráma, Egyperces
Steve Rogers x Tony Stark



Cím: Bosszúállók egyperces - Gyűlölet
Író: Rozmaring - Salvi
Lektor: Zsálya
Kelt: 2014. 04. 23.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Steve x Tony
Figyelmeztetések: nincs
Korhatár: 12
Műfaj: dráma


Steve/Tony – Gyűlölet

Gyerekkorában Tony gyűlölte Amerika Kapitányt. Meg sem tudta számolni, hányszor állt az apja szobájának ajtajában, hogy játszani hívja őt, de még visszautasítást sem kapott, csak motyogást, miszerint a férfinek meg kell találnia Őt. Aztán az apja meghalt és utolsó szavaival arra kérte, hogy ne adja fel, és találja meg a lassan már csak legendákban élő hőst. Tudta, hogy nem szegheti meg az ígéretét, így folytatta ott, ahol az apja félbehagyta.
Épp egy kávé társaságában olvasta a napi híreket, amikor befutott a hír. Tony megdermedt, és újra fellángolt benne a régi gyűlölet, ám az hamar kialudt, amint zakóját magára kapva utasította Jarvist, hogy legyen készenlétben a repülője, és mérje be a pontos koordinátákat, ahol megtalálták Őt.
Az utazás sűrű masszaként maradt csak meg az emlékezetében, és mire felocsúdott, már jéghidegben botorkált egy férfi után Hozzá. Aztán megpillantotta.
Olyan volt, akár egy festmény. Hófehér bőr, szőke fürtök és hosszú szempillák által keretezett szemek, amelyek most le voltak hunyva, mintha csak pár órára aludt volna el a másik. Tony mégis arra vágyott, hogy megpillanthassa éberen, hogy azok a csipkeszegélyek felnyílva először őt pillantsák meg, mikor ennyi idő után felébred.
Gyönyörű volt, letaglózó, és Tony már képtelen volt gyűlölni őt. Kezét ráfektetve a jéghideg felületre érezte, hogy megremeg, majd lassan, akadozva szólalt meg, szavaival apró párafelhőket lehelve a jégre, ami Őt rejtette.
- Helló, Kapitány.


2 megjegyzés:

  1. Imádlak, zseni vagy. Ez a rövid novella is egy tökély volt, mert eddig nemigen shippeltem Tonyt és Steve-et de most már igen igen igen.... *-*
    Mit szólnál egy cseréhez? :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen meg vagyok most hatódva. :"") Nem volt valami jó napom, ezért külön öröm volt olvasni, hogy ennyire tetszett egy a szösz, és megtetszett a Stony párosítás is. :))
      És a cserében is benne vagyok, fel is vettelek, és ki is raktalak ide hozzám oldalra és megtisztelő, hogy felajánlottad, nagyon örültem neki ^ ^ Ha lesz időm, (értsd vége a vizsgaidőszakomnak) bekukkantok hozzád, hogy te miket alkotsz. :)

      Törlés