2014. május 15., csütörtök

Bosszúállók egyperces - Házasság (Házasság ciklus 1.)



Humoros Bosszúállók egyperces Lokival és Tonyval, és a címből már sejteni lehet, mi a szituáció. :)

Romantikus, Humor
Loki Laufeyson x Tony Stark







Cím: Bosszúállók egyperces - Házasság
Író: Rozmaring - Salvi
Lektor: Zsálya
Kelt: 2014. 04. 22.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Loki x Tony
Figyelmeztetések: nincs
Korhatár: 12
Műfaj: humor


Loki/Tony – Házasság 2014.04.22.

- Anthony Edward Stark! Hozzám jönnél?
- Meg vagy te húzatva? – kiáltotta Tony az előtte térdeplőnek, és a biztonság kedvéért hátrált egy pár lépést. – Ez valami vicc?
- Ilyennel nem viccelnék, Anthony! – mordult föl Loki, de nem változtatott a testhelyzetén.
- Egyáltalán nem zavar, hogy mindketten férfiak vagyunk? És hogy férfiak nem házasodnak egymással?
- Az apámnak mindegy kit veszek el, amíg szeretem őt – vonta meg a vállát a félisten. – Ő csak azt szeretné, hogy végre megházasodnék. Azt mondja, már így is késésben vagyok.
- Szóval ez csak ilyen jelképes dolog lenne? – biccentette oldalra a fejét Tony, úgy pillantva a másikra és a kinyújtott tenyerében fekvő smaragdköves gyűrűre.
- Már amennyire jelképes tud lenni, hogy egy Asgardi herceg házastársa vagy, igen. Nem lesznek kötelezettségeid, ha erre gondolsz.
- Biztos? – kérdezte újra Tony, de Loki csak bólintott, és szeme megcsillant, amikor kedvese újra közelebb lépett hozzá, majd letérdelt elé. – Akkor a válaszom: igen. De még most leszögezem, hogy nem vagyok hajlandó női ruhába bújni!
Loki csak mosolygott, és miután felhúzta a kinyújtott ujjra a gyűrűt, lecsókolta azt a kevés bizonytalanságot is vőlegénye ajkairól, ami még rajta volt.




6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Hát ez valami hihetetlenül jólesett most a lelkemnek! Öröm egy újabb lelkes frostiron-íróval találkozni, illetve egy tehetséges Avengers fanfic-íróval. Imádtam ezt az egypercest, szaladok is a többi történetedhez!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még nekem mennyire jól esett, amit írtál!!! :))) Örülök, hogy tetszett, és még jobban örülök, hogy tehetségesnek gondolsz, virul most a fejem rendesen emiatt. :))

      Törlés
  2. Szia!
    Nocsak, akadni még új húsra ebben a fandomban, kész öröm és boldogság! (Ne aggódj, nem harapok, cuki vagyok, tényleg, csak a hasonlataim furák. Esküszöm.) Nagyon tetszett ez a kis egyperces, mosolyt csalt az arcomra a nehéz napokban, köszönöm neked, főleg hogy nálam nem létezik ilyen cukros aranyosság az ő történetükben, mástól ezért olyan jó ezt olvasni! :) (Pillants be hozzám és ha tetszik, amit látsz, mit szólnál egy cseréhez? ;) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Nyugi, nem ijedtem meg, és nem aggódok a fura hasonlataid miatt. :D Örülök, hogy tetszett a kis szöszöm, és hogy mosolyt tudtam vele csalni az arcodra :)) Nálam ők egy ilyen végletek páros, akik nagyon tudnak szenvedni, de az ellentéte is igaz, amikor ilyesmik is előfordulhatnak a kapcsolatukban. :)
      Bepillantottam hozzád, és tetszett amit láttam, így neked is megígérem, mint Gwennek, hogy amint lesz időm, azaz vége a vizsgaidőszakomnak, olvasok tőled, mert te is kíváncsivá tettél, és mivel nem sok magyar frositron fanfic létezik, én meg az összes létezőt el akarom olvasni, ezért te is hamarosan sorra kerülsz. :D Ki is raktalak ide oldalra, és fel is iratkoztam volna az oldalara, ha tudtam volna, csak valamiért nem látom azt a kis modult. :/ De így is ki tudtalak rakni ide magamhoz, és igazán megtisztelő, hogy felajánlottad. ^ ^

      Törlés
  3. Szia!
    Asszem veled még nem találkoztam, és ez súlyos hiba a részemről. Mikor itten Avangers ficek futkároznak szabadon és általam olvasatlanul! Nesze neked virágkoszorú meg egy szendén elrebegett kérés: hogy benne vagy-e egy cserében?
    Nos, most, hogy a formaságokat letudtuk jöhet a lényeg: EZ DE ARANYOS VOLT MÁR!
    És itt köbö meg is állt a tudomány, mert nem hiszem el, hogy ez a páros tud ilyen lehengerlően imádnivaló lenne, azon túl is, hogy alapjáraton is csupa hörr és harr és ahahaha, de most rátettél egy lapáttal.
    Vigyorgok, mint két idióta és a tekintetemből szivecskék meg pillangók rágják át magukat egyenesen feléd.
    Köszönöm, hogy olvashattam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, el sem hiszem, hogy ilyen sikert aratnak ezek a szöszök ^ ^ És még jobb, hogy mindig akkor jönnek ezek a lelkes hozzászólások, amikor eléggé a padlón vagyok (mostanában meglepően sokszor) és nagyon feldobnak! Tényleg nagyon örülök, hogy ennyire tetszett, és hogy sikerült elérnem egy erős hatást miközben olvastad, mert erre gyúrok úgy igazán, azaz hogy rövid szöszökben is képes legyek kifejezni azt, amit eddig csak hosszú monológokban voltam képes. :D Nade visszatérve a hozzászólásodhoz nagyon köszönöm, hogy nyomodat hagytad itt, és a felajánlást is a cseréhez, amit természetesen szíves örömest elfogadok és már ki is raktalak ide magamhoz! ^ ^
      Még egyszer köszönöm, hogy itt jártál és a kommentedet is, feldobtad a napomat! :))

      Törlés