2014. június 12., csütörtök

Bosszúállók egyperces - Áramszünet


Sajnálom a nagy kimaradást, de jópár nehéz vizsgám volt az utóbbi két hétben, így nem értem rá foglalkozni a bloggal. De most hozom a következő egypercest, egy frostiront, remélem nem okozok vele csalódást. :) 
A fél napos áramszünet a lakásunkban inspirálta és a fantáziám, ami meglódult a szokatlan helyzet miatt - na nem, mintha máskor nem tenné. 

Romantikus, Egyperces
Loki Laufeyson x Tony Stark




Cím: Bosszúállók egyperces - Áramszünet
Író: Rozmaring - Salvi
Lektor: Zsálya
Kelt: 2014. 05. 15.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Loki x Tony
Figyelmeztetések: szexuális tartalom
Korhatár: 16
Műfaj: romantikus, oneshot

Loki/Tony – Áramszünet

Tony Lokival épp a liftben utazott a harmadik emeltre tartva, amikor hirtelen kialudtak a fények, és a szerkezet megállt.
- Jarvis, indítsd el újra a reaktort! – hangzott fel a milliárdos határozott hangja.
- Sajnálom uram, de félek, ez nem lehetséges – válaszolt a mesterséges MI, mire Loki szemöldöke kérdően húzódott fel.
- Ne szórakozz, Jarvis!
- Sajnálom uram, de valami a fő áramkörben hibásodott meg, ami miatt lehetetlen újraindítani az áramellátást.
Jarvis mondatára Tony mérgesen pillantott a lift falára, mire találkozott a tükörben őt figyelő Lokival a tekintete. A másik zöld szeme egy ragadozóéra hasonlított, ami Tonyt borzongásra késztette. Futólag látta, ahogy Loki elvigyorodik, de másodpillanatok múlva egy éhes száj tapadt a nyakára és ő a falra lett szegezve. A félisten követelőző volt és akaratos, de gyengéden tartotta meg, amíg a dereka köré kulcsolta a lábát és hagyta magát leigázni. A csókjai édesek voltak és Tony képtelen volt másra, csak hangosan nyögni a lökésekre, amik megremegtették a teste mélyén.
Mire újra felvillant a lámpa, addigra izzadt kupacként hevert Loki ölében, aki azonban fittnek és módfelett elégedettnek tűnt. A nyíló liftajtó egyiküket sem zavarta meg, ahogy az sem, hogy Steve rájuk pillantva elvörösödve fordult el. A többi bosszúálló csak sóhajtott, és nem szólt semmit még akkor sem, amikor Loki ölbe kapva Tonyt a szobája felé igyekezett.
- Ha megbocsájtotok, Tonynak ki kell javítania a meghibásodott részt az áramkörben és egy lezáratlan ügye is van velem. Hamarosan jövünk!
- És mi lesz a gyűléssel? - Steve kérdésére csak egy becsapódó ajtó volt a válasz és több elfojtott szitkozódás.  

4 megjegyzés:

  1. Nagyon mulatságos egyperces volt, csak kár hogy ilyen kis rövidke. Mindenesetre imádtam! *-* Köszönöm, hogy olvashattam! :) Még még ilyet! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kritikádat, nagyon örülök, hogy tetszett. :)) A hosszabb már tényleg tervbe van véve, remélem nyáron a munka mellett majd lesz rá időm. :) Persze frostiron lesz, az biztos :D Addig maradnak a szöszök, amivel felcsigázlak titeket :D
      Még egyszer köszönöm, hogy írtál! (●⌒∇⌒●)

      Törlés
  2. Jaj de imádom az egyperceseidet, jólesik őket olvasni. Ez sem volt kivétel, nagyon örültem, amikor láttam, hogy van új! Olyan zabálnivalók ezek ketten, szegény Bosszúállók meg.. hát ilyen az élet :D
    Várom a következőt♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, most megint virul a fejem rendesen. :))) Örülök, hogy tetszett, és a következőre holnap lehet számítani, hacsak nem ájulok be az utolsó vizsgám után az ágyba és a következő napig fel sem kelek, de azért ennek kevés a valószínűsége. Remélem az is tetszeni fog! :)
      És mivel holnap van végre az utolsó vizsgám ezért végre olvashatok tőled is valamit, szóval majd várd a jelentkezésem nálad! :)))
      Köszönöm, hogy írtál! :) ♥

      Törlés