2014. június 19., csütörtök

Bosszúállók egyperces - Rózsák I. (Virágok ciklus 1.)


Az ígéretemet betartva itt a következő egyperces, és mivel Stony jön a sorban, ezért azt is hoztam. :)
Ó, és igen. Van ehhez egy folytatás, amit jövőhéten hozok egy nagy csavarral benne, ami miatt már most izgatott vagyok, hogy-hogy fog tetszeni, de lakat a számon. Majd jövőhéten! ヾ(*⌒ヮ⌒*)ゞ

Romantikus, Egyperces
Steve Rogers x Tony Stark





Cím: Bosszúállók egyperces - Rózsák I.
Író: Rozmaring - Salvi
Lektor: Zsálya
Kelt: 2014. 04. 29.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Steve x Tony
Figyelmeztetések: enyhe erotikus tartalom
Korhatár: 16
Műfaj: romantikus

Steve/Tony – Rózsák I.

Abban a percben, ahogy Steve belépett a Stark toronyba, mohó ajkak tapadtak az övére, és egy követelőző nyelv simított végig a száján. Tompán felnyögve hagyta, hogy Tony a dereka köré kulcsolja a lábait, mire reflexszerűen nyúlt az izmos combok és fenék alá, hogy megtámassza a másikat.
- Tony? – zihált fel abban a pár másodperces szünetben, amikor kedvese elhajolt tőle, hogy levegőt vehessen egy újabb roham előtt. – Mi történt?
- Szeretlek – lehelte a milliárdos a szájába, mielőtt újra ráhajolt volna.
- Én is szeretlek, de mégis miért kapom ezt a… hirtelen fogadtatást? – kérdezte összezavarodva a kapitány, miután újra elszakította magát a már vörösre csókolt ajkaktól.
- Hát a rózsák! – kiáltotta Tony, majd eleresztve szeretőjét, rohant át az előszobából a nappali felé. Steve akkor vette észre, hogy mezítláb van és apró, vörös szirmok vannak rá mindenhova tapadva.
- Milyen rózsák? – kérdezett vissza, majd miután a kabátját az akasztóra helyezte és a cipőjét is a helyére rakta, Tony után ment, csak hogy utána megtorpanjon a küszöbön.
Kedvese rózsaágyon feküdt. Vérvörös virágok vették körbe mindenütt, ahol csak látta. A padlótól kezdve a kanapén át, a házban fellelhető összes vázában mindenhol rózsák voltak. Tony is az ujjai között forgatott egy szálat, olykor beleszippantva, és mint egy szerelmes csitri, lelkesen pillantott rá.
- Nem gondoltam volna, hogy van egy ilyen romantikus oldalad, nagyfiú, de most kimondottan értékelem! – kacsintott rá a milliárdos, de Steve csak kerekre tágult szemmel bámult vissza rá, és képtelen volt megszólalni. – Na, mi van, elvitte a cica a nyelvedet? – kérdezte Tony kacéran és a hatás kedvéért körbenyalt a száján.
- Ki volt? Ki küldte őket? – nyögte ki végül Steve és dühösen egy csokorhoz csörtetetve apró darabokra szaggatta azt. – Ki volt? – kiáltotta.

4 megjegyzés:

  1. Stony~ végre olvashatok tőled valamit és ráadásul őket! *-* Hűha, komoly félreértést szagolok a levegőben, Steve jó dühös lett, kíváncsi vagyok, végülis ki küldte a rózsákat, alig várom! Jövőhéten? Ne kínozz! T.T

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, komoly félreértések vannak - vagy mégsem? :D Sajnos tényleg csak jövőhéten fogom hozni a következőt, hidd el, hamar elreppen az-az idő :)
      Örülök hogy tetszett, és majd a folytatás sem fog csalódást okozni (≧ω≦)

      Törlés
  2. Szia!
    Jujuj, ha Steve dühös, akkor tényleg nagy a baj. Kíváncsi vagyok a folytatásra :3
    Amúgy nem shippelem Tonyt és Steve-et, de ez tetszett, felcsigáztál! Nagy csavar! Szeretem a nagy csavarokat!
    Ó-ó, és esetleg benne lennél egy cserében? ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszett, és kíváncsi vagy a folytatásra. Tényleg jó nagy csavart raktam bele és már olyan izgatott vagyok, hogy mit fogtok szólni hozzá! :D
      És természetesen benne vagyok a cserébe, máris kiraklak ide magamhoz ^ ^ megtiszteltetés, hogy felajánlottad, köszönöm :))

      Törlés