2014. június 26., csütörtök

Bosszúállók egyperces - Rózsák II. (Virágok ciklus 2.)



Íme itt van a Rózsák folytatása. Remélem ez is tetszeni fog, és ha van igény egy vagy esetleg kettő folytatásra a szériából, akkor szóljatok és írok! :))

Romantikus, Egyperces
Loki Laufeyson x Tony Stark





Cím: Bosszúállók egyperces - Rózsák II.
Író: Rozmaring - Salvi
Lektor: Zsálya
Kelt: 2014. 05. 15.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Loki x Tony
Figyelmeztetések: nincs
Korhatár: 14
Műfaj: romantikus, oneshot


Loki/Tony – Rózsák 2.

Tony a gondolataiban elmerülve hevert a kanapén, ujjai között még mindig azt az egy szál rózsát morzsolva, amit még akkor vett el, amikor Steve belépett a szobába utána. Imponált neki ez a sok virág, ahogy az is, hogy a kapitánya ennyire féltékeny lett arra a számára ismeretlen alakra, aki küldte őket. Sejtette, hogy ki lehetett a rejtélyes feladó, de elfintorodva gondolt arra, hogy így oda a Stevvel való szexnek és romantikának, mert a szőke hajlandó sem volt többet ránézni, csak elviharzott, őt magára hagyva.
Tony unatkozott. Az egész napját a másikkal tervezte eltölteni, de mivel a terve meghiúsult, csak tovább fetrengett a vörös szirmokon, és ujjaival kikerülve a tüskéket simogatta végig a keze ügyébe akadó szálakat.
- Remélem, tetszett az ajándékom, Anthony! – szólalt meg egy bársonyos hang a háta mögött, majd két kéz kúszott a mellkasára, miután felült. Puha ajkak simítottak végig a nyakán, mire megborzongott.
- Csak későbbre vártalak! – mordult fel Tony, és hátra döntve a fejét csókot lehelt az isten arcára. – Ugye tudod, hogy Steve nagyon kiakadt?

- Mertem remélni. Tudnia kell, hogy küzdenie kell, ha le akar győzni engem – vigyorodott el Loki, majd ledöntve kedvesét a kanapéra, fölé hajolva megcsókolta. 

8 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszett! Ejnye, Tony! Egyszerre több vasat tartasz a tűzben? :D Én tudom, hogy kit választanék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, és kit választanál? :DD Most már kíváncsi vagyok rá, hogy így említetted. :D Örülök, hogy tetszett :)))

      Törlés
    2. Egyértelmű! Loki, imádom a brit pasikat :) Szeretem a gonoszokat, de csak úgy, ha van miértje. Loki is inkább a körülmények áldozata. Megsúgom, hogy a Harry Potterbe is Voldemortnak szurkoltam :D

      Törlés
  2. Ajaj, Tony, te Don Juan!
    (amúgy nagyon tetszik a kép)
    Loki meg a kis gaz csábító. Szegény Steve... kíváncsi vagyok, mi fog kisülni ebből a kis háromszögből! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :))) A kép egy nagyról van kivágva részlet, és most letöröm kicsit a lelkesedést, mert az eredetin épp leszúrja Tonyt Loki. :DD Csak hirtelen nem találtam jobbat XD
      És hát igen. :D Valamiért szeretem az ilyen kis szerelmi háromszögeket. És most gondolkodhatok, hogy Steve x Tony legyen vagy Loki x Tony, esetleg Steve x Loki x Tony? :DDD Te mit választanál? ;)

      Törlés
    2. Úristen, sikerült megtalálnom telefonon, hogyan tudok ide válaszolni *-*
      Azt hiszem, a legérdekesebb az lenne, ha végül pont Tony maradna ki a jóból :DDD de én az édeshármasra szavazok. :3 *most nagyon perverznek érzem magam*

      Törlés
  3. Loki fiam, hát szabad ilyet? Neki szabad :D Imádtam, folytatást kérekszépen *-*
    Ez a Tony, van miből válogatnia.. :p

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát naná, hogy szabad! :DD Lokinak? Ahogy mondod, neki mindent szabad :D Köszönöm hogy írtál és hogy tetszett, és akkor gyártok hozzá egy folytatást is. Jövőhéten elutazom, hátha a friss, szmogmentes levegő majd megteszi a hatását, és alkotok hozzá valamit. :))

      Törlés