2014. július 31., csütörtök

Bosszúállók egyperces - Kétely (Házasság ciklus 2.)



Mivel nem sikerült írnom egy Stonyt (elég borzalmas hetet zártam magam mögött, leszámítva a csodálatos díjakat, amiket tőletek kaptam), ezért egy frostiront hozok.
Viszont lehet jövőhéten újítás lesz, és hozok egy Harry Potteres egypercest. Mit szólnátok hozzá? :)
Igen. Látszik, hogy ma dolgoztam, és történt egysmás is ma, mert rájöttem, hogy frostiron jön a sorban. :"D


Humoros, Egyperces
Loki Laufeyson x Tony Stark

Ó, igen. Ez nem az a kimondottan frostiron, mert nincs benne Loki, helyette van Steve, de a páros attól még az. :)




Cím: Bosszúállók egyperces - Kétely (Házasság ciklus 2.)
Író: Rozmaring - Salvi
Lektor: Zsálya
Kelt: 2014. 06. 03.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Loki x Tony
Figyelmeztetések: slash
Korhatár: 14
Műfaj: humoros, oneshot


Loki x Tony – Kétely [Házasság ciklus 2.]

Asgard gyönyörű hely volt, azonban Tony mit sem látott a szépségéből. Ő idegesen járkált fel-alá egy királyi méretű szobában, de olyan sebességgel, hogy Steve lassan elszédült.
- Ha nem akarsz, nem mész ki. Lehet, hogy Loki megöl miatta, de ne kényszerítsd magad, ha nem akarod! - mondta a szőke immár sokadszorra.
- Én akarom! De ő egy kibaszott herceg, Steve! Méghozzá egy másik világé! Mi a szart gondoltam, amikor igent mondtam?! - nyögött fel Tony és leroskadva a fotelba a whiskey-s pohárért nyúlt. Még jó, hogy Steve mindenre gondolt.
- Loki azt mondta, nem lesznek kötelezettségeid, nem? Maradhatsz a Stark toronyban és csak ritkán kell ide jönnötök. Akkor mitől félsz?
- Ő egy herceg, Steve, nem érted?! Egy kibaszott herceg! - ordította újra Tony, mire a Kapitány a kezeibe temette az arcát és nagyot sóhajtott. Úgy érezte, hosszú percek elé néz, mielőtt Tony kilép ebből a szobából.


4 megjegyzés:

  1. "Ő egy herceg!" :D Egyem, nagyon izgul :) Steve, kitartás! Ha magától nem mer, akkor majd én kilököm az ajtón :) Köszi a törit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kell izgulni, végül kilép azon az ajtón. Hamarosan az a szösz is várható. Már a gépemen van, csak a sorára vár. :))) Köszönöm, hogy írtál ^ ^

      Törlés
  2. Hajajajaj, Tony kedves, mibe vitt bele az a kis casanova...
    Nagyoncuki, úristen, megzabálom, Steve-et is meg Lokit is. El tudom képzelni, hogy Tony pontosan így viselkedne egy ilyen helyzetben, bármekkora arc legyen is. És Steve tuti ott lenne, hogy röhöghessen rajta izé pátyolgassa.
    Köszönöm, hogy olvashattam! :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Steve jóbarát lévén szolgáltatja Tonynak a piát. Mármint támogatja. Igen. Támogatja, ahogy mondod. :DDD Szerintem is valami hasonló lenne a reagálása, igaziból ha velem történne valami ilyesmi, szerintem én magam is így reagálnék. (bárcsak történne) :DD
      Köszönöm, hogy írtál! :)))

      Törlés