2014. augusztus 21., csütörtök

Bosszúállók egyperces - Éjszakai nassolás






Itt az újabb egyperces. Kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá, mert ilyesmit még nem írtam. :)
Előreláthatólag jövőhéten kimarad a friss, mert a jól megérdemelt pihenésemet fogom tölteni a Balatonon a spanokkal, de utána jövök - már ha írok valamit, mert ez volt az utolsó előre megírt egypercesem. (nyugalom, az agyamban még sokminden kavarog :D)
Remélem tetszeni fog nektek ez a szöszöm is, és nem okozok vele csalódást (ノ ̄ω ̄)ノ



Humoros, Egyperces
Loki Laufeyson x Tony Stark






Cím: Bosszúállók egyperces - Éjszakai nassolás
Író: Rozmaring - Salvi
Lektor: Zsálya
Kelt: 2014. 06. 03.
Fandom: Marvel univerzum
Páros: Loki x Tony
Figyelmeztetések: slash, mpreg
Korhatár: 14
Műfaj: romantikus, oneshot



Loki x Tony – Éjszakai nassolás

Loki éjjel arra ébredt, hogy hideg mellette az ágy. Sóhajtva kelt fel, hogy megtalálja a párját. A héten ez már minimum a harmadik alkalom volt, így Loki úgy gondolta, ideje elbeszélgetnie kedvesével.
- Tony? - kérdezte, amint kilépett a folyosóra, azonban válasz nem érkezett. A konyha felől érkező fény viszont árulkodó volt.
Loki átszelte a konyháig vezető utat, csakhogy megtorpanjon a küszöbön. Párja fagylaltot evett, a másik kezében azonban savanyú uborkát tartott, amiből olykor jóízűen harapott egyet.
- Mégis mit csinálsz? - kérdezte Loki, és Tony elé sétálva kiszedte a kezéből az uborkát, ledobva a tányérra.
- Megéheztem – vont vállat Tony tovább falatozva. - Kérsz?
Loki felhúzta a szemöldökét, de csakhamar egy mindentudó mosoly öntötte el az arcát
- Kívánós vagy? - búgta kedvese fülébe a kérdést, hogy Tony prüszkölve köpte ki a fagylaltot a márványpultra.
- Nem vagyok nő, Loki! Ez egy idióta vicc volt. Kibaszottul képtelen vagyok teherbe esni, és ezt te is tudod – válaszolta félig bosszúsan elhúzva a száját, félig vigyorogva Tony. Azonban ahogy Lokira nézett, lassan leolvadt az arcáról a mosoly és megrökönyödötten kiáltott fel: – Nem!

3 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó volt! Loki igazán közölhette volna vele, hogy ilyen megtörténhet. Hát igen a védekezés :) Nagyon aranyos volt. A végére teljesen kiszélesedett a mosoly az arcomon :D Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi a kései válaszért >__<
      Örülök, hogy tetszett, és elérte a célt, amit kívántam vele. :))) Igaziból nem ez volt az eredeti ötletem, de aztán mire felpillantottam az írásból, már ez állt a papíron, és gondoltam hagyom, miért is ne. :D Örülök, hogy tetszett ^ ^

      Törlés
  2. Úristen. :D
    A fejem vörös, és az egyperceseidet olvasva felváltva röhögök, és jajongok (tudod, mint amikor az ember kiscicát lát: jaaaajj *.*)... a családom asszem' most hívja az elmegyógyintézetet, hogy meghülyültem :D

    VálaszTörlés